Social Media for Parents este prima conferinta locala dedicata parintilor activi in mediul online, care se va concentra pe tendintele lansate de mamele care scriu pe bloguri.

Conferinta a cautat sa ofere parintilor activi din online ocazia de a invata si descoperi noi oportunitati de a-si creste prezenta pe retelele sociale precum si posibilitatea de networking si interactiune cu alte persoane cu aceeasi viziune.

De asemenea, evenimentul si-a propus sa ofere idei si abordari in relatia care se poate lega intre persoanele active in social media si branduri.

Social Media for Parents a reunit bloggeri si persoane active in social media si comunitati pentru 2 sesiuni interactive despre blogging, social media, branding si lifestyle.

Mommy Bloggers au devenit un fenomen in intreaga lume. Pornind de la dorinta de a se conecta cu femei si a impartasi experiente similare, acestea au devenit o forta a internetului, avand o influenta puternica si opinii valoroase. Din ce in ce mai multi parinti isi petrec timpul in mediul online, iar mommy blogs reprezinta sursa principala pentru mame sau viitoare mame de a obtine informatii despre produse si servicii. Acestea abordeaza subiecte cat mai variate precum viata de familie, sanatate, nutritie, cresterea si educatia copilului etc.

Mamicile-bloggerite se folosesc cu succes de instrumentele social media pentru a comunica despre produsele pe care le folosesc, experiente din viata personala si a copilului, reusind sa creeze platforme de comunicare cu alti parinti.

• Cum sa creezi o comunitate online
• Ce beneficii poti obtine de pe urma blogului de parenting
• Care sunt cele mai noi tendinte si instrumente din social media
• Cum sa te conectezi cu brandurile
• Care este comunitatea mamicilor-bloggerite din Romania